In 2017 is het Deense designmerk 101 Copenhagen opgericht, met als visie de wereld te overspoelen met prachtige accessoires en tijdloos design van hoogwaardige kwaliteit. Uit de liefde voor texturen en de samenwerkingen met meesterkunstenaars vloeien de meest bijzondere, esthetische hoogstandjes. Deze zijn voorzien van een eigenzinnige en unieke handtekening uit binnen het designlandschap.

101 Copenhagen heeft een rustig kleurenpallet met bijzondere materialen. Met een product van 101 Copenhagen haal je zeer zeker een stukje uniek design in huis! 

101 copenhagen

  • Prachtige accesoires;
  • Tijdloos;
  • Hoogwaardige kwaliteit;
  • Liefde voor texturen;
  • Samenwerking met kunstenaars;
  • Rustig kleurenpallet.

Wietse, Mark en Bas zijn binnen Home for Brands verantwoordelijk voor 101 Copenhagen.

Neem met één van hen contact op als u vragen hebt over Bolia.

FAQ

Ik heb interesse in het verkopen van een van jullie merken in mijn winkel, hoe gaat dit in zijn werk?​

Wij bezoeken u graag op locatie om de mogelijkheden van een samenwerking te bespreken. Tijdens dit bezoek zullen wij al uw vragen beantwoorden en een eventuele bestelling afronden.

Hebben jullie een showroom waar wij producten kunnen bekijken?​

Wij hebben geen showroom, maar zijn op verschillende beurzen in het voor en najaar aanwezig! Dit zijn de internationale beurzen zoals Maison et objet in Parijs, IMM in Koln, Salone del Mobile in Milaan maar ook plaatselijke beurzen zoals Show Up in Vijfhuizen.

Leveren jullie ook direct aan consumenten?

Wij leveren niet rechtstreeks aan consumenten en zullen consumenten altijd doorverwijzen naar een dichtstbijzijnde verkooppunt.Voor verkooppunten kunt u uw postcode en het betreffende merk/product naar ons mailen. 

website security