mogglogo

Italiaans meubelhuis MOGG (MObili-meubels OGgetti-objecten). Mogg debuteerde op de Salone del Mobile in Milaan 2012, met ontwerpen die worden gekenmerkt door dynamiek, veelzijdigheid en een sterke aandacht voor detail. 

Opgericht door Nicola Galbiati, architect met een jarenlange ervaring in interieurontwerp, onderscheiden Mogg’s objecten en woonaccessoires vanwege hun sterke esthetische en functionele kwaliteiten. 

Geïnspireerd door de idealen van het moderne leven, zijn de iconische stukken van Mogg synoniem aan kwaliteit, voortkomend uit natuurlijke materialen om de perfecte balans te vinden tussen gewaagde geometrische patronen en expressieve grafische lijnen.

Dit alles 100% gefabriceerd in Noord Italië.

mogg.it

  • Aandacht voor detail;
  • Esthetisch en functioneel;
  • Modern;
  • Iconisch;
  • Natuurlijke materialen;
  • Perfect in balans.

FAQ

Ik heb interesse in het verkopen van een van jullie merken in mijn winkel, hoe gaat dit in zijn werk?

Wij bezoeken u graag op locatie om de mogelijkheden van een samenwerking te bespreken. Tijdens dit bezoek zullen wij al uw vragen beantwoorden en een eventuele bestelling afronden.

Hebben jullie een showroom waar wij producten kunnen bekijken?

Wij hebben geen showroom, maar zijn op verschillende beurzen in het voor en najaar aanwezig! Dit zijn de internationale beurzen zoals Maison et objet in Parijs, IMM in Koln, Salone del Mobile in Milaan maar ook plaatselijke beurzen zoals Show Up in Vijfhuizen.

Leveren jullie ook direct aan consumenten?

Wij leveren niet rechtstreeks aan consumenten en zullen consumenten altijd doorverwijzen naar een dichtstbijzijnde verkooppunt.Voor verkooppunten kunt u uw postcode en het betreffende merk/product naar ons mailen. 
website security