Bolia staat voor vernieuwend Scandinavisch Design. Creativiteit en kwaliteit staan aan de basis van alles wat ze doen. Daarbij focussen ze op duurzaamheid en materialen met een lange levensduur. Bolia heeft een hele brede collectie van accessoires tot gigantische sofa’s.
Wij nodigen u graag uit om een keer een kijkje tye nemen in een van de eigen 9 winkels om een goede impressie van wat het merk inhoudt te krijgen. bolia.com
  • Scandinavisch design;
  • Duurzaamheid;
  • Hoogwaardige kwaliteit;
  • Van accesoires tot sofa's.
Wietse, Mark en Bas zijn binnen Home for Brands verantwoordelijk voor Bolia.
Neem met één van hen contact op als u vragen hebt over Bolia.

FAQ

Ik heb interesse in het verkopen van een van jullie merken in mijn winkel, hoe gaat dit in zijn werk?

Wij bezoeken u graag op locatie om de mogelijkheden van een samenwerking te bespreken. Tijdens dit bezoek zullen wij al uw vragen beantwoorden en een eventuele bestelling afronden.

Hebben jullie een showroom waar wij producten kunnen bekijken?

Wij hebben geen showroom, maar zijn op verschillende beurzen in het voor en najaar aanwezig! Dit zijn de internationale beurzen zoals Maison et objet in Parijs, IMM in Koln, Salone del Mobile in Milaan maar ook plaatselijke beurzen zoals Show Up in Vijfhuizen.

Leveren jullie ook direct aan consumenten?

Wij leveren niet rechtstreeks aan consumenten en zullen consumenten altijd doorverwijzen naar een dichtstbijzijnde verkooppunt.Voor verkooppunten kunt u uw postcode en het betreffende merk/product naar ons mailen. 
website security