Modelec is een Franse fabrikant van hoogwaardig elektrisch schakelmateriaal. Sinds de oprichting in 1976 heeft Modelec voortgebouwd op zijn expertise en zichzelf voortdurend opnieuw uitgevonden om met de laatste ontwerptrends mee te kunnen.

Zo zijn zij in staat om oplossingen te vinden voor alle soorten projecten. Modelec is een pioneer in het gebruik van massief hout. Het heeft verder zijn expertise ontwikkeld door te werken met mooie materialen als messing, Soft-touch harsen en terrazzo.

modelec.com

  • Exclusief schakelmateriaal uit Frankrijk;
  • Gelijk geschikt voor alle standaard wandcontact dozen ;
  • Geschikt voor alle domotica systemen;
  • Binnenwerken uit voorraad leverbaar.

Wietse, Mark en Bas zijn binnen Home for Brands verantwoordelijk voor Modelec.

Neem met één van hen contact op als u vragen hebt over Modelec.

FAQ

Ik heb interesse in het verkopen van een van jullie merken in mijn winkel, hoe gaat dit in zijn werk?

Wij bezoeken u graag op locatie om de mogelijkheden van een samenwerking te bespreken. Tijdens dit bezoek zullen wij al uw vragen beantwoorden en een eventuele bestelling afronden.

Hebben jullie een showroom waar wij producten kunnen bekijken?

Wij hebben geen showroom, maar zijn op verschillende beurzen in het voor en najaar aanwezig! Dit zijn de internationale beurzen zoals Maison et objet in Parijs, IMM in Koln, Salone del Mobile in Milaan maar ook plaatselijke beurzen zoals Show Up in Vijfhuizen.

Leveren jullie ook direct aan consumenten?

Wij leveren niet rechtstreeks aan consumenten en zullen consumenten altijd doorverwijzen naar een dichtstbijzijnde verkooppunt.Voor verkooppunten kunt u uw postcode en het betreffende merk/product naar ons mailen. 
website security