Avolt is een Zweeds merk dat stijlvolle elektrische accessoires ontwerpt, zoals opladers en verlengsnoeren. De filosofie van Avolt is dat alledaagse voorwerpen niet hoeven te worden weggestopt, maar een natuurlijk onderdeel kunnen worden van uw interieur. De producten van Avolt zijn verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren en stijlvolle designs.

Avolt

  • Stijlvol;
  • Trendy;
  • Hoogwaardige kwaliteit;

FAQ

Ik heb interesse in het verkopen van een van jullie merken in mijn winkel, hoe gaat dit in zijn werk?​

Wij bezoeken u graag op locatie om de mogelijkheden van een samenwerking te bespreken. Tijdens dit bezoek zullen wij al uw vragen beantwoorden en een eventuele bestelling afronden.

Hebben jullie een showroom waar wij producten kunnen bekijken?​

Wij hebben geen showroom, maar zijn op verschillende beurzen in het voor en najaar aanwezig! Dit zijn de internationale beurzen zoals Maison et objet in Parijs, IMM in Koln, Salone del Mobile in Milaan maar ook plaatselijke beurzen zoals Show Up in Vijfhuizen.

Leveren jullie ook direct aan consumenten?

Wij leveren niet rechtstreeks aan consumenten en zullen consumenten altijd doorverwijzen naar een dichtstbijzijnde verkooppunt.Voor verkooppunten kunt u uw postcode en het betreffende merk/product naar ons mailen. 

website security