DCW Editions is een producent van objecten: objecten waarvan de wortels in het verleden liggen, waarvan het gebruik in het heden en de visie voor de toekomst zijn, die allemaal drie dingen gemeen hebben: ze zijn goed doordacht, goed ontworpen en goed gemaakt.
De productie van DCW is de belichaming van het object als metgezel voor goed leven, een object dat is ontworpen om lang mee te gaan en als een estafettestokje tussen generaties te fungeren. Maar nostalgie naar het verleden is niet wat DCW Editions aandrijft. Het enige dat telt, is om objecten te produceren die waar, eerlijk zijn en de tand des tijds zullen doorstaan. De verschillende collecties – Lampe Gras, Mantis, In The Tube, The ISP Lamp, Here Comes the Sun, Les Acrobates de Gras en de MbE Mirrors, ze zijn in permanente dialoog met elkaar, een bewijs van de toewijding van DCW Editions om te produceren tijdloze objecten die nooit toegeven aan mode.

DCW Editions

  • Historisch ontwerp;
  • Goed doordacht;
  • Duurzaam;
  • Nostalgisch;
  • Tijdloos;
Wietse, Mark en Bas zijn binnen Home for Brands verantwoordelijk voor Bolia.
Neem met één van hen contact op als u vragen hebt over Bolia.

FAQ

Ik heb interesse in het verkopen van een van jullie merken in mijn winkel, hoe gaat dit in zijn werk?​

Wij bezoeken u graag op locatie om de mogelijkheden van een samenwerking te bespreken. Tijdens dit bezoek zullen wij al uw vragen beantwoorden en een eventuele bestelling afronden.

Hebben jullie een showroom waar wij producten kunnen bekijken?​

Wij hebben geen showroom, maar zijn op verschillende beurzen in het voor en najaar aanwezig! Dit zijn de internationale beurzen zoals Maison et objet in Parijs, IMM in Koln, Salone del Mobile in Milaan maar ook plaatselijke beurzen zoals Show Up in Vijfhuizen.

Leveren jullie ook direct aan consumenten?

Wij leveren niet rechtstreeks aan consumenten en zullen consumenten altijd doorverwijzen naar een dichtstbijzijnde verkooppunt.Voor verkooppunten kunt u uw postcode en het betreffende merk/product naar ons mailen. 

website security