Dix Heures Dix is een Frans verlichtingsmerk dat al 20 jaar verlichtingscollecties ontwikkelt met als belangrijkste ambitie om ‘een mooi licht’ te verspreiden.

De balans tussen een rigoureuze industriële ontwerpbenadering en de rijkdom aan ambachtelijke knowhow zorgt ervoor dat Dix heures dix een innovatief, hoogwaardig aanbod kunnen bieden.
 
De twee ontwerpers (Fabrice Berrux en Ludovic Roth) combineren architecturale, artistieke, plantaardige of mode-inspiraties en zetten zich in voor het uitvinden van een verhalend licht waarin elk product zijn eigen verhaal vertelt.
 
  • Stijlvol;
  • Ambachtelijk;
  • Innovatief;
  • Eigen verhaal;
  • Industrieel;
  • Verhalend licht

FAQ

Ik heb interesse in het verkopen van een van jullie merken in mijn winkel, hoe gaat dit in zijn werk?​

Wij bezoeken u graag op locatie om de mogelijkheden van een samenwerking te bespreken. Tijdens dit bezoek zullen wij al uw vragen beantwoorden en een eventuele bestelling afronden.

Hebben jullie een showroom waar wij producten kunnen bekijken?​

Wij hebben geen showroom, maar zijn op verschillende beurzen in het voor en najaar aanwezig! Dit zijn de internationale beurzen zoals Maison et objet in Parijs, IMM in Koln, Salone del Mobile in Milaan maar ook plaatselijke beurzen zoals Show Up in Vijfhuizen.

Leveren jullie ook direct aan consumenten?

Wij leveren niet rechtstreeks aan consumenten en zullen consumenten altijd doorverwijzen naar een dichtstbijzijnde verkooppunt.Voor verkooppunten kunt u uw postcode en het betreffende merk/product naar ons mailen. 

website security