ibride

Op 24-jarige leeftijd in 1996 besloot Carine Jannin haar eigen uitgeverij te creëren, gespecialiseerd in het ontwerpen van objecten. Haar strategische keuzes, vrij van alle archetypen, ondersteunen een centrale positie in de onafhankelijkheid van de schepping. Samen met Rachel en Benoît Convers, de gevestigde ontwerpers van het label, combineren ze een familietrio, voorlopers in auteurontwerp. Gebaseerd op gedurfde concepten zoals ‘made in France’ en objecten met dubbele interpretaties, bloeit deze uitgeverij onafhankelijk en cultiveert het de verschillen aan de rand van verraderlijke standaardisatie. 

De creaties van Ibride zijn in één oogopslag te herkennen: hun verwijzingen naar het dierenrijk, hun ongestructureerde archetypische vormen en de grafische stempel van hun museumachtige stijl vormen hun territorium van onderscheid. “Omdat het zo bijzonder is, moet het ontwerp van Ibride worden getemd”, zegt Carine Jannin, redacteur Ibride. 

ibride.fr

  • Onafhankelijk;
  • Gedurfde concepten;
  • Verwijzing naar het dierenrijk;
  • Museumachtige stijl;
  • Grafisch stempel.
Patricia Tollenaar is binnen Home for Brands verantwoordelijk voor ibride.
Neem contact op met Patricia als u vragen hebt over ibride.
telefoon: +31 (0)6-25543597
mail: patricia@homeforbrands.com

FAQ

Ik heb interesse in het verkopen van een van jullie merken in mijn winkel, hoe gaat dit in zijn werk?

Wij bezoeken u graag op locatie om de mogelijkheden van een samenwerking te bespreken. Tijdens dit bezoek zullen wij al uw vragen beantwoorden en een eventuele bestelling afronden.

Hebben jullie een showroom waar wij producten kunnen bekijken?

Wij hebben geen showroom, maar zijn op verschillende beurzen in het voor en najaar aanwezig! Dit zijn de internationale beurzen zoals Maison et objet in Parijs, IMM in Koln, Salone del Mobile in Milaan maar ook plaatselijke beurzen zoals Show Up in Vijfhuizen.

Leveren jullie ook direct aan consumenten?

Wij leveren niet rechtstreeks aan consumenten en zullen consumenten altijd doorverwijzen naar een dichtstbijzijnde verkooppunt. Voor verkooppunten kunt u uw postcode en het betreffende merk/product naar ons mailen. 

website security